top of page

А. Ганчева: Лекувам рак и СПИН!
 

На 28 май по БНТ беше излъчен сензационен филм за Анета Ганчева, наречен „Дар от природата”. На пръв поглед Анета е съвсем обикновен, земен човек, но и лечителка с уникален метод, който не се побира в общоизвестните и познати начини за избавяне от болестите.

Завършила е организационна техника. Преди 18 години получила дарбата си и е излекувала вече стотици болни. Лечителката е доказала възможностите си още през 1991 г. в реанимацията на Военномедицинската академия в София, където е върнала живота на тежко болни пациенти.

При Анета идват пациенти, които вече са изчерпали възможностите на традиционната медицина - с рак, диабет, инфекциозни заболявания и... СПИН. Според нея всички съвременни бичове за цивилизацията идват заради нарушената имунна защита на организма.

Анета Ганчева се съгласи да разкаже повече за уникалния си метод на лечение и неговите възможности специално за читателите на в. „Доктор”.

 

- Анета, как и кога разбрахте за дарбата си да лекувате?

- Работя вече 18 години. На 29 май 1990 г. получих възможности за лечение от Великата Природа. Нямах прозрение, не съм припадала или нещо друго такова. Става дума за съвсем реално осъзнати неща и знание. Това е истинска връзка, която Природата може да направи с всеки един човек, когато пожелае. Веднага след това се обърнах към властите, защото исках да докажа възможностите си официално. Никой не ми обърна внимание. Ходих в Министерството на здравеопазването, в Комисията по здравеопазването, при Йордан Христосков, който тогава беше дясната ръка на Жельо Желев. Започнах да търся и контакти със здравните заведения у нас. Единствено във

ВМА-София ми протегнаха ръка и ми дадоха възможност да покажа какво мога


През 1991 г. ми предоставиха най-тежките случай в реанимация - с плевдоперикардит, вирусна пневмония, клоняща към туберкулоза, хронични рани и запушване на бюргери, диабетни състояния, свързани с крайниците и т.н. 

- А какви са Вашите възможности да лекувате?

- Лекувам всичко, което световната медицина не може. За мен няма значение какво е заболяването. Аз не третирам организма като някаква болест. Моят подход е изцяло към имунната система. За да може тя да се изгради, е нужна абсолютна регулация на всичко в тялото - централна нервна система, сърдечна дейност, кръвообращение, хормонални функции и имунитет. Имунната система е тази, която изгражда защитата. Организмът така е създаден, че да може да регенерира, да се самовъзстановява и да изгражда антитела, който да се борят за него. Това става при нормална екология и здрава храна, каквито няма. Съответно при срива на имунната система се получава така, че никой не може да помогне на организма. Каквито и лекарства да се предпишат - хомеопатични, ортодоксални, алтернативни - няма кое да активира имунната система, защото във фундамента стоят витаминозната храна, въздухът и водата. Затова Природата ни дава нейния метод на лечение, тъй като вижда, че ние унищожаваме всичко.

- Кои са най-големите ви успехи?

- Стотици пациенти съм излекувала вече за тези години и при тях няма рецидиви. По принцип при мен повечето болни са без друга алтернатива, те са минали през медицинско лечение, хомеопатия, фитотерапия, екстрасенси и др. Единствено не мога да помогна, когато няма време-живот на организма. При рак например, след операция, лъчетерапия, химиотерапия, изчерпани са защитните сили на организма. Ако имаме време и е останало нещо здраво в тялото, ще задвижим мотора, но иначе няма как да стане.
Имам едно момче, което беше болно от СПИН и хепатит В през 1995 г., но аз му помогнах и то оздравя. Исках да създам център за лечение на СПИН у нас, където да съчетаем усилията си заедно с лекарите, за да помогнем на болните с ХИВ. Това щеше да е добре и за България, но нямах средства сама да създам подобна клиника, а никоя институция не се заинтересува от предложението ми. Тогава се покри този случай и поради тази причина нямам и други излекувани от СПИН. Иначе лекувам абсолютно всички видове заболявания, както и такива, които са придобити от вируси, бактерии, травми, изгаряния, уапвания от куче. Инфекциите се повлияват бързо - за 5-10 дни, без да остава следа от тях. Всеки ден трябва да се идва на сеанс при мен.
Сега имам две заченати бебета, вече в трети месец на бременността.. С тях стават 

общо 14 и всичките са родени от майки със стерилитет!

- Как поставяте диагноза и как лекувате?

- Всеки пациент идва при мен с поставена от лекар диагноза и съответните изследвания и документация. Без това няма да приема болния. Аз не лекувам с биоенергия. Методът ми е така устроен, че всеки един пациент идва с точна диагноза при мен. Моята диагноза я поставям по време на самото лечение. При консултацията аз ясно казвам според заболяванията на даден човек, къде, какво, как ще се получи и ще реагира организмът му. Така че теорията ми се покрива с практиката. Това де факто е и точната ми диагноза, тъй като здравото няма да отреагира по време на лечението, а единствено болното. Лекувам само с ръце, контактен метод. Поставям си ръката на дадено място и я задържам там, колкото преценя.. Всеки орган се зарежда от мен, но, пак казвам, без енергия! 
- Как става лечението тогава?!?
- Аз работя с мозъка си. Щом легне пациентът на кушетката и аз съм видяла медицинската му документация, вече с мисълта си знам къде и какво да заложа като лечение. Работя на клетъчно ниво. Изграждам клетката в организма отново. 

Който се е допрял до метода, си е получил живота!


Казах Ви още в началото на разговора да забравите всички познати методи - китайска медицина, рейки, енерготерапевти. Това, което прилагам, е уникалният метод за лечение на Природата. Природата може да влиза във връзка с когото си пожелае, да го излекува и той въобще да не разбере как е станало това. Но, ако тя се намесваше безшумно в оздравяването на човешкия организъм, ние никога няма да осъзнаем това, което правим с нея, а именно безпардонното й унищожаване! Моята мисия не е само да лекувам. 

- Каква е истинската Ви мисия тогава?

- Трябва да напомняме на хората, че наистина си отиваме като цивилизация. Ние се борим, но не знаем за какво. Поколенията зад гърба ни си отиват. Децата и младите са толкова болни, че аз ужасно се страхувам за бъдещето ни. За 18 години виждам колко много пада възрастовата заболеваемост сред населението. Какво значи 5-месечно бебе с тумор или младо, 20-годишно девойче с карцином на шийката на матката? Да не говорим наркоманията, алкохолът и проституцията до какви заболявания и мултиплициране на болести водят! Въпрос на време е да загине човешкият род! Затова и във филма казвам, че моята цел не е да бъда опонент на официалната медицина.

 

Интервюто взе

Мария Тодорова

bottom of page