top of page

Анета Ганчева спасява смъртно болни пациенти
 

При Анета идват пациенти, които вече са изчерпали възможностите на традиционната медицина. Техните диагнози са с рак, диабет, инфекциозни заболявания и ... СПИН. Според нея всички съвременни бичове на цивилизацията идват заради нарушената имунна защита на организма. Дарбата си получава преди 18 години. Анета доказва възможностите си още през 1991 г. в реанимацията на Военномедицинска академия- София, където успява да върне към живот не един тежко болен пациент. Дарбата й не е била съпроводена с тежки инциденти и житейски драми, както често се случва при надарените свише хора. Анета твърди, че лекува всичко, а пациентите й са благодарни, че вместо в поредната болница са се озовали точно в нейния кабинет.

 

- Кои са болестите, които може да лекувате?

- За мен няма значение какво е заболяването. Аз не третирам организма като някаква болест. Моят подход е изцяло към имунната система. За да може тя да се изгради, е нужна абсолютна регулация на всичко в тялото – централна нервна система, сърдечна дейност, кръвообръщение, хормонални функции и имунитет. Имунната система е тази, която изгражда защитата. Организмът така е създаден, че да може да реагира, да се самовъзстановява и да изгражда антитела, които да се борят за него. Това става при нормална екология и здрава храна, каквито няма. Съответно при срива на имунната система се получава така, че никой не може да помогне на организма. Каквито и лекарства да се предпишат – хомеопатично, ортодоксални, алтернативни –

Няма кое да активира имунната система

защото във фундамента стоят здравословната храна, въздухът и водата. Затова Природата ни дава нейния метод на лечение, тъй като вижда, че ние унищожаваме всичко.

- Най-значителните Ви успехи?

- Стотици пациенти съм излекувала вече за тези години и при тях няма рецидиви. По принцип при мен повечето болни са без друга алтернатива, те са минали през медицинско лечение, хомеопатия, фитотерапия, екстрасенси и други. Единствено не мога да помогна, когато няма време-живот на организма. При рак например, след операция, лъчетерапия, химиотерапия, изчерпани са защитните сили на организма. Ако имаме време и е останало нещо здраво в тялото, ще задвижим мотора, но иначе няма как да стане.. Имам едно момче, което беше болно от СПИН и хепатит В през 1995 г., но аз му помогнах и то оздравя. Исках да създам център за лечение на СПИН у нас, където да съчетаем усилията си заедно с лекарите, за да помогнем на болните с ХИВ. Това щеше да е добре и за България, но нямах средства сама да създам подобна клиника, а никоя институция не се заинтересува от предложението ми. Тогава се покри този случай и поради тази причина

нямам и други излекувани от СПИН

Иначе лекувам абсолютно всички видове заболявания, както и такива, които са придобити от вируси, бактерии, травми, изгаряния, ухапвания от куче. Инфекциите се повлияват бързо – за 5-10 дни, без да остава следа от тях. Всеки ден трябва да се идва на сеанс при мен. Сега имам две заченати бебета, вече в трети месец на бременността ... С тях стават общо 14 и всичките са родени от майки със стерилитет!

- Какво трябва да знаят пациентите преди да дойдат при Вас?

- Всеки пациент идва при мен с поставена от лекар диагноза и съответните изследвания и документация. Без това няма да приема болни.

Аз не лекуват с биоенергия

Методът ми е така установен, че всеки един пациент идва с точна диагноза при мен. Моята диагноза я поставям по време на самото лечение. При консултацията аз ясно казвам според заболяванията на даден човек, къде какво, как ще се получава и ще реагира организмът му. Така че теорията ми се покрива с практиката. Това дефакто е и точната ми диагноза, тъй като здравото няма да отреагира по време на лечение, а единствено болното. Лекувам само с ръце, контактен метод. Поставям си ръката на дадено място и я задържам там, колкото преценя. Всеки орган се зарежда от мен, но пак казва, без енергия! Щом легне пациентът на кушетката и аз съм видяла медицинската му документация, вече с мисълта си знам къде и какво да заложа като лечение. Работя на клетъчно ниво. Изграждам клетката в организма отново.

bottom of page